Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser December
Annonser November
Annonser Oktober
Annonser September
Annonser Augusti
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Tipsa en vän
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2019. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Du har valt att svara på denna annons:

2020-01-03
, 30-50 år
Hela Sverige
Nr 32939

Dreamer 

> Hej! 42-årig tjej söker vänner via snigelbrev. Ålder minst ca 30 år. Bor ihop med pojkvän och marsvin. Intressen är t.ex. skriva, pyssla, djur, se film, lyssna på musik periodvis (gärna rock/metal), ibland även sjunga/spela. Jag är inte religiös (dock ofrivilligt öppen för det mediala). Föredrar kvalitet och tvåvägskommunikation. Är en tänkare som bär på en längtan om en bättre värld. Vem är du?

Skriv ditt svar till annonsören här:

Ditt namn:


Din e-mail address:


Brevvännsförmedlingen bevakar all aktivitet som sker på vår site. Missbruk beivras och avstängning förbehålles utan rättighet till nyöppnande. Avstängning sker om en annonsör eller en besökare har upprepade gånger missbrukat sajten och/eller brutit mot våra regler. En avstängning kan aldrig återkallas, så vi ber dig att använda sajten med förstånd! Våra regler finns på Information och Regler och Annonsera.