Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Maj
Annonser April
Annonser Mars
Annonser Februari
Annonser Januari
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2020. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Du har valt att svara på denna annons:

2019-05-15
, 50-00 år
Hela Sverige
Nr 32514

Ensam 

> Hej. Jag vill ha en manlig eller kvinnlig mejlvän. Jag är en ensam 57-årig kille med nästan inga vänner. De på jobbet räknar jag inte, då de är kollegor. Är ingen krog- eller ute-kille, utan trivs bäst i lägenheten och pyssla där. Gillar att skriva om vardagen, vad som har hänt och vad man har gjort. Lyssnar mycket på musik, film, läser lite. Hör mycket gärna av er, vill ha en långvarig mejlkonversation. Kram på är alla.

Skriv ditt svar till annonsören här:

Ditt namn:


Din e-mail address:


Brevvännsförmedlingen bevakar all aktivitet som sker på vår site. Missbruk beivras och avstängning förbehålles utan rättighet till nyöppnande. Avstängning sker om en annonsör eller en besökare har upprepade gånger missbrukat sajten och/eller brutit mot våra regler. En avstängning kan aldrig återkallas, så vi ber dig att använda sajten med förstånd! Våra regler finns på Information och Regler och Annonsera.