Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Februari
Annonser Januari
Annonser December
Annonser November
Annonser Oktober
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Tipsa en vän
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2018. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Du har valt att svara på denna annons:

2019-03-03
, 50-00 år
Hela Sverige
Nr 32388

Frida 

> Tjena! Figur mitt i livet. Kanske finns du som inte tröttnar efter 2-3 mail? IRL kanske sker. Dåligt med vänner då jag som person kan vara dominant och är inte rädd för att ventilera åsikter. De som klarar det, vore ju fantastiskt kul att få kontakt med. Karl eller kvinna spelar ingen roll, egentligen inte ålder heller men runt 45 och uppåt. Hoppas vi hörs en dag. Frida.

Skriv ditt svar till annonsören här:

Ditt namn:


Din e-mail address:


Brevvännsförmedlingen bevakar all aktivitet som sker på vår site. Missbruk beivras och avstängning förbehålles utan rättighet till nyöppnande. Avstängning sker om en annonsör eller en besökare har upprepade gånger missbrukat sajten och/eller brutit mot våra regler. En avstängning kan aldrig återkallas, så vi ber dig att använda sajten med förstånd! Våra regler finns på Information och Regler och Annonsera.