Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Juli
Annonser Juni
Annonser Maj
Annonser April
Annonser Mars
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Tipsa en vän
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2019. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Du har valt att svara på denna annons:

2018-09-26
, 30-50 år
Hela Sverige
Nr 32076

Rocktjej 

> Tjena! Här har ni en 41-årig Rocktjej. Jag söker vänner via vanliga traditionella posten. Enbart tvåvägskommunikation. Jag är en tänkare och känslomänniska. Mina intressen är t.ex. se film, musik (lyssna, sjunga/spela), djur, hälsa/miljö, skriva, pyssla, skapa. Har valt att skaffa djur istället för barn. Är inte religiös (men öppen för det mediala). Söker enbart vänskap. Föredrar likasinnade.

Skriv ditt svar till annonsören här:

Ditt namn:


Din e-mail address:


Brevvännsförmedlingen bevakar all aktivitet som sker på vår site. Missbruk beivras och avstängning förbehålles utan rättighet till nyöppnande. Avstängning sker om en annonsör eller en besökare har upprepade gånger missbrukat sajten och/eller brutit mot våra regler. En avstängning kan aldrig återkallas, så vi ber dig att använda sajten med förstånd! Våra regler finns på Information och Regler och Annonsera.