Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Mars
Annonser Februari
Annonser Januari
Annonser December
Annonser November
Annonser Oktober
Annonser September
Annonser Augusti
Annonser Juli
Annonser Juni
Annonser Maj
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2021. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Det mesta på Brevvänsförmedlingen är gratis och rätt enkelt. Men för att kunna hålla vår service både gratis, enkel och tillgänglig för alla, har vi vissa regler som vi alla måste följa. Här dittar du vad som gäller.

När du annonserar på Brevvänsförmedlingen accepterar du först och främst att all information som du skickar till oss får publiceras som annons. Detta för att publiceringen ska bli förenlig med svenska PUL.

Oavsett om du gillar det eller inte kommer följande information EJ att publiceras: telefon-, fax-, mobil-, personsökarenummer, vanliga adresser, länkar samt text som kan uppfattas som kommersiell annons eller i kommersiellt syfte.

Du kan när du vill ta bort din annons från Brevvänsförmedlingen. Information om hur du tar bort din annons hittar du i det e-mail som skickades till dig när din annons blev publicerad.

Brevvänsförmedlingens redaktion, som behandlar alla annonser, har rätt att redigera annonsen på så sätt att den formas efter sajtens etiska och layoutmässiga riktlinjer. Annonser som anses stötande, på annat sätt missvisande eller oseriösa kommer ej att publiceras. Redaktionen har rätt att vägra publiceras en annons utan att behöva ange anledning till beslutet.

Brevvänsförmedlingens redaktion tar inget ansvar för att annonsören är seriös och garanterar ej heller annonsens äkthet eller ett visst antal svar. Annonseringen görs på egen risk och redkationen har inget ansvar gentimot varken besökare eller annonsörer.

Är annonsören under 18 år måste han eller hon själv ta kontakt med målsman som skall godkänna annonseringen. Målsman förutsätts ha godkänt annonseringen då annonsformuläret skickas in.

Alla tjänster som erbjuds på denna sajt är gratis och innehåller inga avgifter av något slag.

Vi ber dig slutligen att använda denna tjänst med förstånd, respekt och tålighet. Brevvänsförmedlingen är den enda svenska annonsservice som inte tar ut några avgifter eller visar reklam. För att bevara vår förmedling på detta vis hoppas vi att du är lika vänlig och trevlig mot de annonsörer du kommer i kontakt med eller de besökare som besvarar din annons, som vi är mot dig.

Brevvännsförmedlingen bevakar all aktivitet som sker på vår site. Missbruk beivras och avstängning förbehålles utan rättighet till nyöppnande. Avstängning sker om en annonsör eller en besökare har upprepade gånger missbrukat sajten och/eller brutit mot våra regler. En avstängning kan aldrig återkallas, så vi ber dig att använda sajten med förstånd! Våra regler finns på Information och Regler och Annonsera.