Grundad 1996. På nätet sedan jan-97. Över 30,000 annonser publicerade och 200,000 svar skickade sedan starten!

Hem
Sök annonser
Nyaste annonserna
Annonser Mars
Annonser Februari
Annonser Januari
Annonser December
Annonser November
Annonser Oktober
Annonser September
Annonser Augusti
Annonser Juli
Annonser Juni
Annonser Maj
Annonsera
Radera annons
Skicka e-vykort
Info och regler
Hjälp
Länka till oss
Kontakta oss
Om BrevWeb.com
In English
En Español

Allt material på denna hemsida är skyddat under svensk och internationell lag om copyright. All kopiering och reproducering är förbjudet utan skriftligt tillstånd från Brevvänsförmedlingens redaktion. Överträdelse beivras. © 1996-2021. Alla rättigheter förbehålles. info@brevweb.com
 

Här finns hjälp till de vanligaste funktionerna på vår sajt.

Hur hittar jag en brevvän?
Det finns två sätt. Antingen
bläddrar du igenom de senaste sex månadernas annonser på egen hand eller också söker du direkt ur vår databas. När du hittat en lämplig kandidat klickar du antingen "E-mail" om du vill svara med e-mail eller "E-vykort" om du vill svara med e-vykort. Länkarna finns precis under namnet/signaturen i den annons du vill svara på.

Hur annonserar jag?
Numera finns det bara ett sätt att annonsera på. Gå till
annonseringsformuläret, fyll i alla uppgifter så gott du kan och skicka iväg alla uppgifter. Vår redaktion kommer första att granska din annons och sedan publiceras den direkt i vårt system. Det hela kan ta mellan några minuter och upp till en dag eller två, beroende på annonsingång och tid på dygnet. Om du har uppfyllt alla krav som ställs på annonsen kommer din annons att publiceras och du får även ett e-mail hemskickat till dig. E-mailet innehåller allt du behöver veta om annonseringen och även hur du tar bort annonsen om du inte var nöjd med den.

Hur raderar jag min annons?
All information du behöver för att radera din annons finns i e-mailet som skickades till dig när din annons blev publicerad. Skulle du ha raderat e-mail av misstag eller om det blev uppätet av grannens katt kan du fortfarande radera den. Gå till
raderingssidan och fyll i ditt annonsnummer så mailar vi raderingskoden till dig!

Försvinner min annons någonsin eller måste jag radera den själv?
Vår databas uppdateras dagligen och efter ungefär sex månader raderas din annons automatiskt från månadssidorna, men finns kvar i sökdatabasen. Vill du vara säker på att din annons inte finns kvar bör du radera den.

Vad är egentligen ett e-vykort?
Ett e-vykort är nästan detsamma som att skicka ett e-mail. Skillnaden är att du kan lägga till en trevlig bild och mottagaren får en länk att öppna det ifrån. När mottagaren fått fram sidan med "vykortet" försvinner det automatiskt från vår databas.
Skicka ett och testa själv!

Varför ska jag tipsa en vän?
Om du använder
vår sida för att att tipsa någon du känner gör du Brevvänsförmedlingen att tjänst genom att sprida vår sajt till fler och fler.

Hur gör jag för att länka till förmedlingen?
Du måste först och främst ha en egen hemsida där du kan stoppa vår länk eller ladda upp vår banner till. Vi blir glada om du länkar till oss och hjälper då även till att sprida vår gratis-sajt via en gratis-banner till fler brevvänssugna. Gå till
vår sida för länkning och titta.